Strunfi familiei ROPOTIN

Salutare Tuturor
Permiteti-ne sa ne prezentam.
Numele nostre sunt Daria Maria si Vlad Ioan si am venit pe lume intro dupamasa de Marti mai precis 02.08.2011.


Eu Vlad Ioan sunt fratiorul cel mic. M-am nascut la ora 19.35 si pentru ca sunt cel mai mic am intaietate a ma prezenta .


Tati imi spune franzeluta mica insa nu stiu cu cine a facut gramatica la scoala caci franzeluta este de gen feminin sau poate ma confunda cu surioara mea, un lucru este cert : stropitoarea o am la purtator.
Si apropo chiar daca sunt mai mic la nastere am cantarit 2300 de grame adica daca stau sa fac socoteala 2,3 KG.
Mi-e putin somnic asa ca am sa ma opresc aici cu caracterizarea mea si am sa trag un puiut de somn pana se prezinta si Daria.

Buna eu sunt Daria Maria si sunt surioara cea mare. Da asa este fratele meu este un finut ( stiti voi fetelor ce vreau sa spun) si m-a lasat pe mine sa fiu prima.


Sunt mai mare decat el cu 5 minute dar asta nu inseamna pentru noi absolut nimic. Cei drept sunt putin mai supla decat el si am doar 2130 de grame. Din prima am vazut ca Vlad este cu matematica / informatica , calculatoarele de mic ii place sa traga de fire asa ca am sa il las pe el sa faca calculele eu vreau sa ma fac doctorita ca prietena lui mami Doruta Maican caruia atat eu cat si Vald ii multumim din suflet ca a avut si are grija de MaMi si a ajutat-o la nastere. Si mai vreau sa ma fac doctorita ca si D-na Dr. Ognean Livia care are grija de noi pana reusim sa avem greutatea necesara sa mergem acasa pentru ca tati ne tot spune ca a pregatit acasa o camera doar pentru noi plina cu tot felul de papusele , masinute si multe multe desene animate pe perete. Oare ce sa fi fost in capul lui , nu stie ca acum noi stam pe laptop cu id-uri pe Facebook si Mesenger.
Si pentru ca am pomenit aici de doctori am sa le multumesc si celor de la sala de nasteri si d-lui Dr Chicea Radu care a avut grija de de noi pe toata perioada cat mami a fost gravida.
Ne oprim aici cu descrierea noastra deoarece ne este foame si somnic in acelasi timp,dar promitem ca cu prima ocazie cand vom mai prinde iarasi laptopul lui tati va vom mai scrie si vom posta si multe alte poze.


Inco o fotografie si va rugam sa ne scuzati zabalutele dar se mai intampla