Supravietuitorii

De ce ? "Supravietuitorii" pentru ca am urmarit intens in presa cazul maternitatii Giulesti, un caz nefericit, tragic care nu a adus cu el decat durere si multa multa intristare in sufletul parintilor dar si asupra opiniei publice in general.
Am incercat sa ma pun in locul acelor parinti si doar gandul ca s-ar putea intampla acest lucru m-a infiorat.
Cu toate acestea cei 5 micuti din cei 11, cu o dorinta de viata enorma au reusit sa treaca poate peste cel mai mare prag al vietii. Au infruntat moartea si uite ca la o luna de la producerea nefericitului eveniment, au reusit sa supravietuiasca ba mai mult este poate un nou capitol in medicina mondiala nu numai romaneasca in conditiile in care intreaga lume medicala a privit cu interes aceasta evolutie a bebelusilor.
Uitandu-ma la stiri aseara si felicit pe aceasta cale Echipa Antenei 1 pentru reportajul realizat mi-au dat lacrimile de emotie si bucurie ca acesti bebelusi au reusit sa traiasca.
Si acum cand scriu acest mesaj am lacrimi in ochi de fericire si bucurie pentru cei 5 micuti dornici sa ajunga in bratele parintilor si a bunicilor. Ce bucurie poate fi mai mare decat sa iti ti in brate micutul care a trecut prin momente cumplite.
Pacat ca acesti bebelusi nu pot sa vorbeasca intregii lumi ceea ce au simtit ei, durerile prin care au trecut si ceea ce cred ei despre sistemul medical actual.
NU vreau sa credeti ca acuz asistenta pe tura careia sa produs evenimentul. departe de acest lucru si afirm cu tarie ca ceea ce i se intampla acestei femei este dezgustatator.
Un criminal in serie este inchis doar daca presa face valva iar aceastei femei care in momentul de fata are nevoie de un psiholog ii este interzis acest lucru si este intemnitata si umilita. Credeti ca ea a vrut sa se intample acest lucru? In afara pe o astfel de sectie sunt cel putin 3 asistente. La noi 1 om la 11 bebelusi este criminal. Intreg sistemul este PUTRED si din pacate rezultatele sa vad cu ochiul liber : plec asistente ,plec medici , plec dincolo dornici sa profeseze intrun mediu linistit, dar nu voi dezvolta subiectul acesta.
Ma opresc la cele 5 inimioare care incet incet vor creste mari si poate vor avea puterea sa schibe "viata, sistemul" pe care au vazut-o la venirea pe lume.
Felicitari intregului personal medical de la Spitalul Grigore Alexandrescu care au monitorizat clipa de clipa starea micutilor, felicitari celor ce i-au scos din infernul in care nu au vrut sa fie cei mici.
Tot ce as mai adauga acum este o urare micutilor bebelusi. Sa cresteti mari si sa va bucurati de fiecare clipa sa va traiti viata cat mai frumos si sa fiti sanatosi. puternici a-ti demonstrat ca sunte-ti deja





Filmuletele postate sunt de pe site-ul postului de televiziune Antena 1

Niciun comentariu: