200 lei bancul cu Politisti - Comunitari

Un student din Iaşi a fost amendat pentru un banc spus pe stradă. - Poate acest lucru era firesc acum 20 si ceva de ani in urma dar in zilele noastre este putin bizar si trist.
Totusi tragem concluzia ca nu era orice fel de banc ci unul care aduce injurii unei persoane sau institutii de stat. In prima faza am crezut ca este vorba de un banc adresat conducerii acestui minunat stat. Iti dai seamna un banc cu "Super Base" sau "Buzuta" ,"Elena de Bucuresti" sau despre "Boc , Boc" si asa mai departe gasim o sumedenie de persoane carora le putem face un banc insa in povestea noastra nu este vorba de orice fel de banc, ci unul cu poliţişti.



“Ştiţi de câţi poliţişti e nevoie ca să schimbi un bec?”, e replica pentru care acest tânăr din Iaşi susţine că a primit amenda de 200 de lei. Ştefan caci asa se numeste viteazaul nostru a povestit că, în urmă cu o săptămână, aflat în centrul oraşului IASI le spunea prietenilor acest banc, când un agent comunitar l-a auzit. I-a cerut să se legitimeze şi l-a acuzat că spunând aceste bancuri aduce ofense la adresa oamenilor legii şi a instituţiei pe care ei o reprezintă.
“Am crezut că este o glumă, însă poliţistul mi-a cerut să-l însoţesc la secţie”, a spus Ştefan. Tânărul l-a urmat şi susţine că pe drum poliţistul i-a cerut să continue bancul, iar el s-a conformat. Convins în continuare că este o farsă, acesta i l-a spus: “E nevoie de trei poliţişti să schimbi un bec. Unul să ţină de el şi doi să rotească masa”. Agenţilor comunitari nu li s-a părut deloc amuzant, aşa că l-au "premiat" pe glumeţ cu 200 de lei amendă, pentru că "le-a lezat integritatea".
Morala : Greu de spus sa dau dreptate politistului sau tanarului ? Va las pe voi sa va spuneti opinia aici pe blog
Poti vedea mai multe aici

Niciun comentariu: